Οι Εγκαταστάσεις

Κατάστημα, Αποθήκες και Γραφεία, συνυπάρχουν αρμονικά σε ιδιόκτητο γήπεδο 3.5002 επί της λεωφόρου Πειραιώς 236 στο ρεύμα καθόδου προς Πειραιά,στο ύψος του Ταύρου.

Το άνετο Parking στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων της ΒΙΟΠΕΡ, εξυπηρετεί την ασφαλή διαμονή των οχημάτων σας, ιδιωτικών ή επαγγελματικών, για όσο χρόνο χρειαστεί να ολοκληρώσετε τις αγορές και τις φορτώσεις σας.

 

Το κατάστημα, ειδικά διαμορφωμένο για να εξυπηρετήσει τις αναζητήσεις σας,‘’συστήνει’’ λύσεις, με προϊόντα κατάλληλα για τη δική σας ιδιαίτερη περίπτωση και σας δίνει τη δυνατότητα πολλά από αυτά να τα δείτε εφαρμοσμένα σε δείγματα. Έτσι πριν τα αγοράσετε μπορείτε να δείτε πως λειτουργούν τεχνικά. Δείγματα προϊόντων και εφαρμογών, σας προκαλούν να τα απομυθοποιήσετε και να αποκτήσετε ιδία άποψη για την τελική σας επιλογή.

 

Ο χώρος φιλικός και άνετος, σας επιτρέπει να κινηθείτε ελεύθερα σε όποιο τμήμα βρίσκεται το ενδιαφέρον σας. Οι αποθήκες, χώροι απ’ όπου γίνονται οι φορτώσεις στα οχήματα σας, σας απαλλάσσουν από τον κόπο της εμπλοκής σας με την διαδικασία, αφού έμπειρο προσωπικό φροντίζει την ασφαλή φόρτωση των εμπορευμάτων που επιλέξατε.

 

Με stock ικανό να καλύψει κάθε ζήτηση και συνέπεια στους πιεστικούς χρόνους παραδόσεων διακινείται καθημερινά μεγάλος όγκος εμπορευμάτων προς κάθε σημείο της χώρας, εφόσον η απαίτηση είναι για παραδόσεις επί τόπου στο έργο.

 

Ο στόλος των ιδιόκτητων φορτηγών αυτοκινήτων της εταιρείας, κινείται από νωρίς το πρωί έως και το απόγευμα, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας.